Mariekexet

God jul!

2014 
 
God jul till er alla! Hoppas ni får en toppenjul oavsett hur ni firar den. Bloggen ligger lite på sparlåga såhär under julledigheten i Sverige, återkommer när jag har tid helt enkelt! (Vill bara hinna träffa alla och gosa med familjen så mycket som möjligt innan jag måste tillbaka igen.)
 
Julafton 2011


Secret Santa -again!

2014 
I fredags lämnade jag av barnen i skolan och köpte de sista julklapparna. Detta resulterade i att jag gick upp tidigt och hade massa tid innan jobb, men no harm done för jag tåg bussen mot min babe Merel och hängde med henne innan vi drog oss mot Fatima för Secret Santa! Två veckor tidigare hade vi fått dra våra namn ur en skål på vårt favoritcrêperie, vet ni vem jag fick...? Självaste Fatima själv! Vi hoppade på cykeln i regnet och gav oss iväg för en mysfredag innan allas hemfärd för jul.
 
Mina finaste babes redo för vår tradition -Pancake Friday! 
 
Såklat skulle vi ha mysstämning med tända ljus (speciellt såhär i juletider)
 
Åh finaste Fatima gav mig en personlig present, tack! 
 
Sedan började julklappsutdelningen; Fatima fick sitt guldiga ananashalsband av mig och jag fick doftande tvåler av finaste Hanna, tack tack! 
 
 

Dagen följdes av jobb som gick toppenbra trots överexalterade barn inför jul (can't really blaim them) och sedan julavslutning för lillen, mys mys. Slutade med mysmiddag och sedan skype-prat med min saknade familj, ett dygn tills jag skulle få se dem. 


Secret Santa

2014 
 
I torsdags hade vi secret santa i skolan vilket var himlans roligt! Hade ingen aning vem som hade mitt namn eller om jag skulle få någointing (eftersom jag varit sjuk). Men upp bakom min rygg dyker en klasskompis upp med ett stort paket till mig, åh blev så himlans glad! Ett fint paket från en ännu finare klasskompis, så glad och sååå tacksam!
 
Lite ledtrådar fick jag trots allt på paketet...
 
Lite produkter från Yves Rocher, så himlans nöjd! Så himla tacksamt och nödvändigt, tack tack tack!