Mariekexet

På hemmaplan

2014 
Efter 48 timmar är jag återigen på hemmaplan, det vill säga hemma i mitt rum! Har haft värdens bästa helg med världens bästa och kunde inte må så mycket bättre nu. Bästa avslutet på denna vecka och en perfekt början för nästa. Första advent, sista november, tre veckor tills jag åker till Sverige, två veckor till Lucia, två månader tills jag fyller år o.s.v. Massa kul att se fram emot. Men först ska jag fokusera på franskaläxor och få en massa sömn, hoppas ni haft en fin helg! Xx
 
 
 


Med bestie

2014Merel och jag pa julmarknaden 
 
 
Just nu sitter jag hos Merel och vi fixar iordning oss, idag ska vi pa massa aventyr och roligheter! (Jaa, svenska bokstaverna existerar inte hos Merel, hoppas ni overlever...) NU ska vi ata frukost och efter det beger vi oss mot bussen. Hoppas ni far en fin helg, ta hand om er!


Le week-end

2014 
 
Veckan har bara flugit förbi och nu helt plötsligt är det fredag! Det har varit en händelserik vecka och jag behöver bara ta det lugnt och göra massa roliga saker. Och jag är såååå taggad på helg och vi har lyckats planera en massa roligheter som förhoppningsvis är ett perfekt slut på denna vecka och gör att nästa vecka får en bra start. Nu ska jag strax klä på mig för ikväll ska jag hänga med bästis.