Mariekexet

Utmaning

 
 
 
Emelie utmanade mig (och några andra för den delen) med tio frågor som hon tycker vi ska besvara! Och som den Gryffindor jag är så kan jag ju inte backa denna utmaning (hur svår den än kommer vara...). Så nu kör vi!
 
 
 
 
 
- Vad var din favoritlek som barn?
Oj oj... Min favoritlek när jag var liten... Hmm, jag har otroligt svårt att välja favoriter överhuvudtaget och jag vet inte om jag hade någon favoritlek, men kommer ihåg att i skolan lekte vi "räv och ekorre" som var riktigt kul! (Gick ut på att räven skulle fånga ekorrarna i princip.)

- Hur många gånger har du nyst i rad?
Det har jag absolut ingen aning om! Får räkna nästa gång, haha. 

- Vad är det dummaste du gjort när du var liten?
Oj, dumma saker har väl alla gjort när man var liten. Men en av de mest vicious och cruel stuff var nog när jag hängde med två tjejer (och alla vet att tre tjejer inte alltid funkar) och vi tröttnade på en så sa vi att vi inte ville vara med den o.s.v., hemskt!!

- Favoritglass?
Hmm... Tror det blir päron-chokladglass, mmm sååå gott!

- Var utspelade sig din första kyss?
I min dåvarande pojkväns sovrum. (Ska det vara mer detaljerat? Haha! Det var vinter runt juletider och jag var sådär bubbligt kär.)

- Ditt lustigaste smeknamn?
Oj oj, vet inte hur många smeknamn man haft... Men lustigaste måste nog ändå vara när man blir kallad lustigkurre, haha!

- Vad kan du inte leva utan?
Åh, så himla svår fråga! Antar att detta inte inkluderar livsnödvändiga ting (såsom syre och hjärta). I så fall har jag svårt att välja EN sak (som alltid...) och måste nog svara några stycken... Choklad (hehe), mat in general, böcker (plus fina citat, sucker for it), kramar(!!), musik och mina fina nära och kära. 

- Vad tycker du mest om, med dig själv?
Hmm, det är här Svennebananen får problem... Utseendemässigt så hmm... Antar jag har långa ben? Annars med mig själv så tycker jag jag väl om att jag är positiv och ofta jämförs med "solsken", haha. Nej, jättesvår fråga... Får återkomma någon gång i framtiden!

- Bästa klädbutiken, och varför!
Hmm, börjat förälska mig en massa nya affärer här, speciellt Zara! Men den affären jag nog handlat mest kläder i under hela mitt liv är nog, tråktig nog, H&M. Så på sätt och vis måste jag nog svara H&M bara för de har sådant brett utbud -basic till exklusivt. 

- Vad tycker du om mig?
Emelie, Emelie... Jag tycker du är söt, intressant, ärlig, modig, självsäker och trevlig. Så fortsätt kör på ditt eget race!
 


Femkronan

Synd bara att vi ifrån RavenClaw är bättre ;)

Svar: Hahah, du låter som en Ravenclaw (tror sig, haha)!!
mariekexet.blogg.se

2014-11-22 / 19:38:28
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, men vad kul att du svarade på den - tack!
Och nog kan jag allt tycka du ska stå för att du är bubblig, glad och positiv - en riktig glädjespridare! Och det vet du väl om? ;D

Svar: Hihi, men självklart! :D Dock så har jag såååå svårt att välja ut "favoriter" o.s.v., haha.. Naaw, tack så mycket!
mariekexet.blogg.se

2014-11-22 / 21:34:04
BLOGG: http://sockerskrin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback