Mariekexet

Halloween

2014 
 
Voilà! Fick bli en katt (som den kattkvinna jag är...) som utklädnad. Har precis slutat jobba och hela familjen tyckte min utklädnad var bra, haha! Kanske ska klä ut mig oftare, verkar ju uppskattat. Dessutom har de köpt godis (första gången, wow!) och de bjöd mig, självklart tog jag blixten som Harry Potter. Så nu ska jag bara ta på skor och allting så är jag iväg! Hoppas på en bra kväll och hoppas ni har det mysigt vad ni än gör, puss!


Torsdagslunch

2014 
 
Igår så var sushilunch inplanerad med Lina, Hanna & Lovisa! Hade dessutom 20% (på sushi, helt fantastiskt!) så det skulle vi ju självklart ta vara på! Så jag bjöd över de för sushilunch hos mig, så mötte upp några glada tjejer vid bussen och vandrade hemåt för att äta sushi. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Och någonstans mitt där i blev jag så glad att jag inte var ensam denna torsdag, utan hade dem att dela den med. Kände hur otroligt glad jag är att jag hittat dem och hade chansen att äta sushi med just dem, åh! Tyvärr så glömde jag ta bild på oss alla (lite ledsen över det faktiskt...) men får bli nästa gång! För ja, det har jag bestämt att det blir, en nästa gång.
 
Sushilunchen, muuuums!
 
Sedan var tjejerna smarta nog att ta initativ att köpa efterrätt på boulangeriet.
 
Spindelmönstrad chokladmoussetårta (för 2 euro!!) fick det bli. Och var den god? Ohja!!
 
 
 
Och sedan hämtade jag barnen för att spendera kvällen tillsammans, och allting gick toppen! Spelade en massa spel, busade och skrattade hela eftermiddagen/kvällen. Himlans mysigt! Och att jag förlorade på Monopol spelade inte så stor roll (speciellt inte när han hjälper mig för att inte bli helt ruinerad och fuskar för att hjälpa mig, åååh mitt hjärta smälter flera gånger om), för att stort sett så var det en himlans mysig dag.


2 månader isär

2014 
Igår gjorde jag inte vad som helst, nej inte alls, för jag åkte in och träffade två av de finaste som finns! Agnes och Louise har satt sina fötter i Frankrike och jag kan inte ens beskriv i ord hur glad detta gör mig(!!). Så igår ville jag inte slösa någon onödig tid så jag tog första bästa tåg för att träffa dessa två diamanterna, åååh så underbart!
 
Dagens outfit: ett oändligt leende
 
Och sedan lite bling bling för att försöka (omöjligt såklart) glimma ikapp med mina diamanter
 
ALLTSÅ SE HUR FINA?! Åååh, mina saknade 
 
Turistbild 1.0 -done!
 
Sedan promenerade vi runt och försöktre checka av lite sevärdheter (och jag försökte ta in att de var där med mig).
 
Visade dem bland annat Moulin Rouge, Café des Deux Moulins och lite annat kring Sacre Couer innan det blev lunchdags.
 
Bästa Agnes på restauragen  
 
Bästa Louise  
 
Mmm, pizza time! Såå gott och sååå rolig personal, haha. Hade världens bästa lunch med mina finaste -åh!
 
Sedan började vi promenera omkring och checka av lite från deras "to-do-list", det vill säga att fransk bakelse.
 
Självklart var jag tvungen att föreviga min dag med dessa två diamanter med en selfie! 
 
Efter vi inhandlat oss varsin bakelse slog vi oss ned i Jardin des Tuiliers för att njuta av höstvädret (och bakelserna)
 
Fick världens sötaste låda till min bakelse!
 
Där i gömde sig en megamacaron, eller macronade som den hette.
 
Macaron med hallon och pistachkräm, mmm så gott!
 
s
 
 
Efter en helt makalöst bra dag med dessa pärlor (som ja inkluderade mig hoppandes upp och ned när jag såg dem, plus en del kramar...) var jag tvungen att ta tåget hem för att jobba lite. Men efter en sån här toppendag så gjorde det mig inte så mycket, kändes bara så himlans fint att äntligen få träffa dessa två efter drygt två månader ifrån varandra! Ååh, längtar tills vi ses igen.