Mariekexet

Lite fler vardagsbilder

2014 
 
 
Glädjen hos pojkarna när de får varsin klubba är oslagbar (viktigt att det är samma smak tyckte den yngsta som var med och köpte).
 
 Min goda lunch idag, mums! 
 
Vardagslyx: chailatte-paus i min nya favoritmugg (stor och söt, perfekt!). (Och ska sååå köpa en visp!)
 
Testet om jag lyckades ta en outfitbild utan spegel med mobilen, lyckades väl ändå ganska bra?
 
Påväg hem ifrån bussen.
 
Min lunch häromdagen, linser och pastasås med (självklart) baguette!
 
Jaa, där har ni det! Lite sådär kan det se ut hemma hos mig i vardagen. 
 


Le weekend

2014 
 
Helgen var full av möjligheter och jag visste inte till en början vad jag skulle göra. Men det slutade med att jag hörde av mig till finaste Ellen och träffade henne, supermysigt.  Vi träffades upp och strosade omkring en massa på Paris vackra gator innan vi beslutade oss för att äta, muuums! Blev en en gammal klassiker (eller soon to be gammal klassiker) på vårt amerikanska diner, såååå gott! Sedan strosade vi omkring ännu lite mera innan vi satte oss ned på en världens mysigaste bar/restaurang. Satt där i några timmar innan det var dags att ta några timmar välbehövlig sömn.
 
 
 
Lite såhär ser man ut när man ska in och träffa världens bästa.
 
Min nya favoritrestaurang?
 
Bästa sällskapet! 
 
Mmmm, världens godaste.
 
Jag. Älskar. Mat.
 
Sedan på kvällen gick vi till en bar/restaurang vi kikat på innan.
 
Beställde in varsin färgklick till drink.
 
Världens mysigaste ställe, ååh j'aime!
 
 
 
 
 
I söndags så bestämde vi oss för en mysig brunch/picknick-häng i Jardin des Tuileries. Vilket betydde att vi köpte med oss en massa smaskigt innan vi slog oss ned bland en massa fransoser för att hugga in, mat.  Där hängde vi i några timmar innan vi gav oss ut på lite stros i Paris, närmare bestämt Le Marais. Himlans mysigt att gå runt och bara kika på allting som finns (eftersom det finns så sjukt många roliga och annorlunda butiker!). Så efter några timmars stros var det dags att åka hem (tyvärr)... Men jag vet att vi kommer ses snart igen, vilket inte gör att det känns riktigt lika jobbigt att säga "hejdå".
 
 
Vår gooooda brunch, mmm...!
 
Mitt fina sällskap. 
 
 
 
Strosade runt en massa i Le Marais, hittade denna gulliga butik.
 
Kanske blir att återvända hit någon gång...
 
Gatukonst här och var.
 
Drömmer om vackra smycken, ååh...
 
Hittade världens roligaste väskor, haha!


Vendredi

2014 
 
I fredags så var jag ledig hela förmiddagen vilket var underbart skönt! Åt som sagt sushi med ett toppengäng innan jag "tvingades" jobba på eftermiddagen. Men det var ändå en himla bra fredag, fick iväg mellersta pojken på gitarrkursen och den yngsta fick leka i parken under tiden. Hela eftermiddagen flöt på så himlans bra. Så efter en toppendag på "jobbet", åkte jag till Saint Germain en Laye för att träffa ett härligt tjejgäng. Vi köpte med oss lite gottigheter, och efter lite om och men ändrade vi om planerna helt; så det slutade med ett stort härligt tjejgäng på trapporna i Saint Germain en Laye. Där satt vi i några timmar och hade det bra, spejade ut över vackra Paris innan vi började dra oss hemåt. Hade sällskap med tre härliga tjejer hemåt och kunde inte haft en bättre fredagskväll. 
 
 
Promenad med pojkarna i parken
 
Kvällen som spenderades med fina tjejer och Paris upplysta gator som utstikt. (Jaa, mycket finare i verkligheten...)