Mariekexet

Lite fler vardagsbilder

 
 
 
Glädjen hos pojkarna när de får varsin klubba är oslagbar (viktigt att det är samma smak tyckte den yngsta som var med och köpte).
 
 Min goda lunch idag, mums! 
 
Vardagslyx: chailatte-paus i min nya favoritmugg (stor och söt, perfekt!). (Och ska sååå köpa en visp!)
 
Testet om jag lyckades ta en outfitbild utan spegel med mobilen, lyckades väl ändå ganska bra?
 
Påväg hem ifrån bussen.
 
Min lunch häromdagen, linser och pastasås med (självklart) baguette!
 
Jaa, där har ni det! Lite sådär kan det se ut hemma hos mig i vardagen. 
 


Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, älskar dina vardagsbilder!! Ger verkligen en sådan äkta glimt av din tillvaro.. Plus att du, som alla redan säger i kommentatorfälten, är vrålsnygg. Inte kan väl du ha fotokomplex?!

Ps. Vilken är den godaste lunchen du ätit hemma?

Svar: Åååh, tack så mycket! Ja, jag hoppas det. Känner att man kan ju inte bara visa de fina bilderna på Eiffeltornet o.s.v., för det är ju inte mitt liv -det innehåller ju så mycket mer. Haha, jag HATAR att ta bilder på mig själv... Innan var jag aldrig för att ta bilder på mig, skämdes bara och tog bort de... Men nu när jag skulle ha en blogg tänkte jag att jag var tvungen att ha några bilder på mig ibland, så tvingar mig själv och försöker stå ut med tanken... Haha, tycker knappast jag är vrålsnygg men tack -det värmer sååå!
Hmm, den bästa lunchen åt jag nog idag! Lite improviserat så fixade jag typ "pannbiff"/köttbit med pommes och tomat, och eftersom jag skötte köket kunde jag krydda hur jag ville och MUMS! Det blev så bra. :) (Min familj är ganska dåliga på att krydda, haha..) Vilken är din favoritlunch då? :D
mariekexet.blogg.se

2014-09-30 / 23:49:23
BLOGG: http://sockerskrin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback