Mariekexet

Det är svårt att blunda som om du inte finns där

 
I fredags efter jobbet så mötte jag upp mina finaste pinglor i Saint Germain en Laye för en mysig middag för att inviga helgen! Supertaggad och jätteglad för helg var jag minsann, kunde inte bli så mycket bättre...
 
Vi slog oss ned på en mussel-restaurang och började kika i menyn, min dejt för kvällen var Merel  (Haha, nejmen hon satt mitt emot mig så kändes lite så.)
 
Vi fick en urgod grönsakssoppa som förrätt och sedan väntade vi på musslorna! Finaste Hanna och Lina var också med och förgyllde kvällen.  
 
Haha, lyckas vara seriös verkade inte vara min grej... Bästa Johanna och Fatima var också med, sååå himlans mysigt gäng! 
 
Sedan kom musslorna, mums! Med pommes frites till och mina musslor au basilic åt jag mig riktigt mätt, bästa jag ätit på länge!
 
Restaurangen var urmysig och maten var den bästa, kommer lätt tillbaka hit! 
 
Sedan tog vi lite sorbet till efterrätt, smaskigt värre. Efter det vandrade jag hem under stjärnhimlen och somnade gott i min säng.


Hanna

Gud vad jag blev sugen på musslor nu igen när jag ser på dina bilder..... Men så är klockan 21 en måndag, sådant problem!!

Svar: Åååh men eller hur!! Hela helgen har min mun vattnats av tanken på de där underbara musslorna, åååh dör flera gånger om...!
mariekexet.blogg.se

2015-02-09 / 21:01:51
BLOGG: http://suckerforparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback