Mariekexet

Söndagsmys med favoriter

 
 
Varit lite tyst här men haft fullt upp med annat. Jobbat hela veckan och lyckats bli lite halvt sjuk, men tänker inte erkänna mig förlorad. Jag kommer må bättre(!!). Däremot har jag inte berättat om min fantastiska söndag som spenderades i Paris med några favoriter! Tog tåget in mot Paris och träffade upp mina tjejer nära Bastille för sushibuffé, mums!
 
 
Tog en selfie innan vi började beställa in sushi, alltså denna restaurang är fantastisk.
 
Första bilden lite suddig, så varför inte ta en till? Sedan kom även Fatima och myste med oss. Manifestationen för Charlie Hedbo höll även till i Bastille och var därför proppat med folk på metron och torget, otroligt!
 
Var en massa folk på gatorna och kände hur jag fylldes av kärlek. Så himla maffigt att se alla samlas och verkligen stå för deras liberté, égalité & fraternité. Så även jag gick ett tag i tåget.
 
Sedan gick vi till vårt favoritcafé och myste med massa te och spel. Ååh var så himlans mysigt!
 
Sedan gick jag, Johanna och Fatima vidare för söndagsmiddag. Vandrade längs med kanalen och stötte sedan på ett jättemysigt litet ställe!
 
Det var ett litet krypin som var jättemysigt! Genuint trevlig personal med massa bilder på tidigare gäster, så himlans fint! 
 
Mina fina  Vi beställde alla varsin pizza och mmm, var de såg goda ut när de kom!
 
Mmm, tog en jättegod pizza som jag slukade! Var sååå gott och jag var så hungrig.
 
Restaurangen var supermysig och hit vill jag helt klart komma tillbaka! Ååh, sedan myste vi lite mer på promenader runt Paris innan vi åkte hem. Toppensöndag med toppenvänner Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback