Tillbaks igen

 
Och nu sitter jag ännu en gång i mitt rum i Frankrike. Känns konstigt att tänka att för bara några timmar sedan befann jag mig på svensk mark. Men efter resande hela dagen så känns det ganska fint ändå. Visst kan jag erkänna att lämna familj och vänner inte är det roligaste jag gjort på mittt två-veckor långa lov... Men är ändå tacksam att jag har någonting som gör det så svårt att säga hejdå. ("Och längtan efter familjen var monumental..." Haha, internet skämt.) Men var ändå mysigt att träffa barnen (ååh mitt hjärta smälter) och se Eiffeltornet glimma från himlen. Ganska så magiskt ändå.
 
 

Comments
Postat av: Shirin

Hejhej!
Har läst din blogg ett tag och har själv kommit till franrike som au pair, i st germain en laye. Var ute o ordnade lite saker och såg dig ute, så tänkte fråga om du skulle vilja fika nån gång?

Med vänliga hälsningar :)

Svar: Hejsan! Åh vad roligt, en till i gänget. Vill inte ens tänka på hur jag såg ut, haha... Men jaa självklart! Inte för att fika existerar i någon större grad i detta land, men någonting ska vi nog lyckas dra ihop. :) Skulle vara superkul!
mariekexet.blogg.se

2015-01-05 @ 13:59:27
Postat av: Shirin

Va härligt! ja absolut, är på annat skoj annars, finns det annat sätt att höras? typ mail eller rmobil?
Hälsningar
Shirin

Svar: Självklart! :D Skickade iväg ett mail till dig !
mariekexet.blogg.se

2015-01-05 @ 22:42:33

Spread some love:

Name:
Here a lot?

E-mail: (Only I can see it)

URL/Blog/Tumblr/Twitter:

Comment:

Trackback