Mariekexet

Jag tänker på dig

2015 
På lovet kom min mamma och min syster och besökte mig, var hur dunderfint som helst och hur hemskt som helst att lämna de på flygplatsen. Saknar er såå och kommer snart och kramar er 


In a forest that you made

2015 
På lovet tog jag mig till Versailles slott och hade världens bästa sällskap med mig, Kajsa och Lina! Jättehärligt väder bjöd det på, så självklart hade vi picknick i den blygsamt lilla trädgården innan vi besökte slottet. Vandrade omkring i flera timmar och föreställde oss olika scenarion mellan Ludde och Marie, haha. Sedan passade vi även på att fika inne på lyxiga Angelina (något vi alla velat göra) och tog deras välkända varma choklad samt delade på en citrontarte. Var en toppendag med mina finaste. 
 
 


Give me a hand and I

2015 
 
I söndags kikade jag och Lina på Color Run i Paris! Vi ville vara med egentligen, men missade anmälan... Men se det skulle vi i alla fall! Så vi gav oss in och kikade på loppet och wow, nu är vi helt övertygade om att vi ska vara med nästa år i Sverige! (Vi var ju dock nästan med eftersom vi gick från start till mål, haha.) Sedan tog vi oss till La Def för att äta (mm bästa laxburgaren) och kikade runt i affärer innan svenskarna tog sin eftermiddagsfika. Var en urmysig dag med min norrlänning och kommer sakna henne i Sverige, men får väl ta någon rejäl omväg någon gång och "råka hamna" i norra Sverige.