Pannkakor & kladd

 
 
Förra fredagen så var jag tvungen att vara hemma hela dagen (i och med att en av barnen var sjuk), men frågade om jag fick bjuda över någon vilket jag fick. Toppen! Jag bjöd över min favoritholländare och bestämde oss för att göra pannkakor. Köpte lite i affären innan vi drog oss hemåt för att fixa!
 
Merel redo och får uppleva svenskt pannkaksrecept (for the win!) Sedan stekte vi tillsammans och hon lärde mig även att vända pannkakan (alltså slänga upp pannkakan), wiie!!
 
Sedan slog vi oss ned vid bordet med alla gottigheter vi kunde hitta! (Jaa, glömde grädden och kom på den halvvägs in... Men kom i alla fall på det!) Och det var såå gott och såå mättande.
 
Hahaha sötaste Merel lekte med min mobil och jag höll på att slänga skräp, vackert resultat!
 
Sedam hämtade jag alla barnen och spelade ungefär tretusen olika sällskapsspel (skojar inte) och till slut tävlade vi om att bygga högst, använda flest klossar o.s.v.
 
Sedan styrde jag och Johanna hem stegen mot bästa Hanna. Vi lagade wok till middag och pratade om allt möjligt innan vi var tvungna att hinna med sista RER:n in till Paris. Toppendag/kväll/natt helt enkelt 

Comments

Spread some love:

Name:
Here a lot?

E-mail: (Only I can see it)

URL/Blog/Tumblr/Twitter:

Comment:

Trackback