Lördagsbestyr

 
 
I lördags så hade jag bestämt in dejt med en ny au-pair. Riktigt taggad var jag och började med att fixa iordning mig innan jag skulle träffa henne. Tillsammans skulle vi åka in till Paris och göra vad ni nu kände för, bara för att vi kan.
 
Startade med en frukost/fika/brunch whatever som föräldrarna hade köpt -sååå söta!
 
Jag började fixa iordning mig och försökte ta någon seriös selfie -detta blev den enda... Sedan hoppade jag på bussen mot Saint Germain en Laye och för att träffa bästa Shirin. Tillsammans for vi in till Paris och promenerade i ofattbar värme.
 
Och efter några timmars promenad och prat så slog vi oss ned på ett urmysigt brasserie för att ta itu med hungriga magar. Vi kikade på menyn ett tag innan vi till slut bestämde oss.
 
Mitt fina sällskap för dagen, bästa Shirin!
 
Restaurangen var jättemysig och vi satt säkert där i några timmar.
 
Sedan så kom maten! Var riktigt hungrig (och då smakar maten alltid bäst, haha) och kunde inte vänta på att få hugga in.
 
Och det är såhär vi betalar, haha! Nu ska vi minsann hitta varenda liten cent vi har i vår plånbok. Sedan tog vi tåget tillsammans hem innan vi skiljdes åt för kvällen. Hade världens bästa dag med finaste Shirin, så bockar och tackar för detta 

Comments

Spread some love:

Name:
Here a lot?

E-mail: (Only I can see it)

URL/Blog/Tumblr/Twitter:

Comment:

Trackback