Museum & kungligheter

 
 
I fredags så myste jag med bästa Johanna, Sierra och Merel i Saint Germain en Laye. Vi gick på det grekiska och arkeologiska muséet i Saint Germain en Laye som var superintressant till en början men sedan blev ganska tjatigt. (Eller ja, gång på gång i arkeologiska avdelning så var det mycket smycken och sånt som inte intresserade mig nå värst...) Efter det så köpte vi oss en Galette de Rois som vi delade på, mysig fredagssyssla. Och pssst, gissa vem som blev kung...?
 
Tjuvade bilden från bästa Johanna! Efter en härlig dag på muséet står man med sned fot. Haha, nä men skämt å sido, det var superfint och muséet ligger i slottet. Toppnotch!
 
Uppdraget med att dela i fyra lika delar började samt vem som skulle "krypa under bordet och säga vilken bit var till vem", det blev Merel!
 
In action! Merel fick göra det bästa av situationen och istället hålla för ögonen istället för att krypa under något bord, haha. Var en riktig mysfredag som följdes med häng i Paris på kvällen med några favorittjejer -och så var helgen igång!

Comments

Spread some love:

Name:
Here a lot?

E-mail: (Only I can see it)

URL/Blog/Tumblr/Twitter:

Comment:

Trackback