Alla mina drömmar har lett till detta

 
 
Min uppdatering är katastrofal, I know tell me about it... Hur som helst är livet otroligt kaotiskt och inte gett så mycket tid över till bloggen. However, bättra sig kan man väl alltid göra? Våren är i full blom och hoppas på mer stabilt väder och lite positiva nyheter... Tills dess så tar vi in liten titt på min fredag!
 
Mötte upp Johanna i fredags för lite lyxlunch, möms! Blev (shiet vad heter det på svenska...?) musslor (aaah, kom på det!) på bästa musselstället, muuumsigt!
 
Tog en meny så fick crêpe till efterrätt, såå gott! Mm, rullade hemåt efteråt och pillade lite på min powerpoint till skolpresentationen.
 
I fredags var det också dags att rocka sockorna! Självklart var jag med på detta (plus bar ett vitt plagg) och fick tålmodigt svara på varför jag bar två olika strumpor, haha. Körde även extra hårt med två favoritstrumpor, thihi!
 
Sedan bar det av mot Merel för att spendera helgen där vilket också leder oss till denna bild. Alltså reklam vid busshålltsplatsen (att jag råka skriva bussullsplatsen först behöver vi egentligen inte nämna) och jag dör av skratt varje gång. Mannen och sen kvinnan till höger försöker sälja hur galet kul det är att åka utomlands i sommar medan kvinnan i mitten konstant tänker "håll in dubbelhakorna, HÅLL DEM IN!". I alla fall, vi åt tacos och kollade film, sååååå mysigt. 

Comments
Postat av: Hanna

ALLTSÅ DE MUSSLORNA!! Måste tillbaka dit, så otroligt gott ju :')

Svar: Mmmm, indeed. :') Gillade de jag tog första gången mer, delicious. Men sååå mysigt och framförallt dödligt gott!!
mariekexet.blogg.se

2015-03-26 @ 22:23:06
URL: http://suckerforparis.blogg.se/

Spread some love:

Name:
Here a lot?

E-mail: (Only I can see it)

URL/Blog/Tumblr/Twitter:

Comment:

Trackback